Lennaert Maes
 

Solo & co

Maes is solo te boeken als host/presentator van evenementen en voor voorstellingen op maat van specifieke doelgroepen. Daarnaast treedt hij soms solo of in duo op als singer-songwriter & cabaretier.

Lennaert waagde zich al eerder aan cabaret. In 2005 won hij met het prille programma ‘Lenny Naakt’ de jury- en publiekprijs op het festival Cabareteske in Eindhoven en speelde hij de finale van Cameretten in Rotterdam, maar nadien concentreerde hij zich op zijn band Lenny & de Wespen. In 2011 pikte hij de draad weer op en won hij de publieksprijs tijdens het Leids Cabaret Festival. Lennaert draaide mee in de finalistentour van dat festival en speelde op Lowlands. In 2012-2013 tourde Maes met zijn programma ‘NederBelgiĆ«’ door Nederland. In 2015 verscheen een live-cd met een bundeling van zijn cabaretliedjes.

Bestel een CD

PERSQUOTES na LEIDS CABARET FESTIVAL
-“Het publiek hangt aan zijn lippen.” – Metro Nederland
-“Smaakt naar meer.” – Leidsch Dagblad
-“Maes wist het publiek in de schouwburg uit te dagen.” – De Telegraaf
-“Lennaert charmeert en heeft daarvoor niet veel nodig.” – camedy.nl
-“Maes doet denken aan het prille Kommil Foo, qua stemgeluid horen we af en toe een echo van Wannes van de Velde, maar hij is toch vooral zichzelf. Maes pakte de noorderburen nog volledig in.” – De Morgen