Lennaert Maes

Najaar 2019


19 okt. 2019

Dit najaar staat er nog heel wat moois te gebeuren: Ik ben samen met Gert Bettens, Jorunn Bauweraerts en Eva de Roovere op tour met Living Roots. We brengen een ode aan de ‘ladies of the nineties’. De Bonski’s bestaan 10 jaar en dus speel ik samen met hen het jubileumprogramma ‘Het beste van de Bonski’s’. Verder verschijnt het cd-boek S.O.L.I.D.A.I.R, dat ik in opdracht van Welzijnszorg maakte rond het thema armoede en waaraan tal van fijne collega’s (oa Kommil Foo, Marcel Vanthilt, Mauro, Neeka, …) hun stem verleenden. S.O.L.I.D.A.I.R wordt ook op 6 plekken live gebracht door Brahim, Elvis Peeters, Jonas Winterland, Eva De Roovere en ik. Check hier voor de data. Tenslotte werk ik met mijn Waalse collega Rémi Decker aan een nieuwe kinderproductie in het Frans én het Nederlands: Qui es-tu?/Wie ben jij? – waarover later meer!

Nieuwe cd L&DW: INSTANT


27 okt. 2018

Met Lenny & de Wespen hebben we net een nieuwe langspeler klaar: INSTANT. Meer info op onze Wesp-site lennyendewespen.be

Indotour 2018


26 mrt. 2018

Op vraag van de Taalunie trek ik in april voor de 5de keer naar Indonesië, deze keer samen met Ernst Jansz (Doe Maar).

Nieuw seizoen


19 sep. 2017

Dit najaar trek ik met Lenny & de Wespen de theaters in, zal ik veel samen zingen met anderstaligen die Nederlands leren (zie de nieuwe show van De Bonski’s en de meezingsessies) en lopen fijne projecten als LachLand en De ReisRus vrolijk door. Tot ergens onderweg!

Nieuw album Lenny & de Wespen!


13 feb. 2017

De nieuwe langspeler van Lenny & de Wespen heet ‘ZIN’. Onze band heeft er na 8 jaar dan ook weer veel zin in. Festival Dranouter maakte ons intussen bekend bij de eerste namen op hun affiche. We zijn vertrokken!

« Ouder