Lennaert Maes

Nieuw seizoen


19 sep. 2017

Dit najaar trek ik met Lenny & de Wespen de theaters in, zal ik veel samen zingen met anderstaligen die Nederlands leren (zie de nieuwe show van De Bonski’s en de meezingsessies) en lopen fijne projecten als LachLand en De ReisRus vrolijk door. Tot ergens onderweg!

Nieuw album Lenny & de Wespen!


13 feb. 2017

De nieuwe langspeler van Lenny & de Wespen heet ‘ZIN’. Onze band heeft er na 8 jaar dan ook weer veel zin in. Festival Dranouter maakte ons intussen bekend bij de eerste namen op hun affiche. We zijn vertrokken!

Lenny & de Wespen komen terug!


05 mei. 2016

Na 8 jaar vliegen we met Lenny & de Wespen weer de studio in voor een nieuwe cd! De cd-voorstellingen volgen begin 2017.

Nieuwe Bonski + Als de nacht


04 dec. 2015

Lennaert & de Bonski’s gingen in première met een nieuwe voorstelling voor wie Nederlands leert. Het journaal kwam langs en ook radio 1 maakte een fijne reportage. Verder vul ik mijn winteravonden graag in kapellekes, schuren en kastelen met Als de nacht!

Vers cabaretplaatje!


08 sep. 2015

Ik bundelde m’n beste cabaretliedjes en nam ze live op. 9 tracks werden opgenomen tijdens het afgelopen Merodefestival in Den Hemel in Zichem, 1 track plukten we uit het Dranouter-concert van deze zomer en 1 track werd ingeblikt in het Parktheater in Eindhoven (NL).
Het gloednieuwe lachplaatje is te koop na optredens en op deze site.

« Ouder